Shapeshifters.jpg

Vanaf mei 2017 werken wij samen met Shape Shifters. Deze personal training studio in Arnhem is een ideale partner voor ons om mee samen te werken aan doelen van onze klanten die onze fysiotherapeutische behandelingen aanvullen en versterken. 

In de fysiotherapie zie je vaak dat mensen weer terug kunnen vallen in hun oude houdings- of beweegpatronen indien ze niet leren dit over langere tijd te handhaven. Wij vinden het dan ook een mooie aanvulling op onze diensten dat patienten van Fysiokracht de mogelijkheid hebben om langere tijd de begeleiding te krijgen van een personal trainer om bepaalde houdingen of bewegingen meer eigen te maken of te versterken. 

Ook kan het zijn dat mensen naast een fysiotherapeutische hulpvraag ook een doel hebben wat meer in het werkgebied van de personal trainer ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overgewicht. Doordat wij samen onder een dak werken zijn de lijnen kort en kunnen mensen ook laagdrempelig werken aan doelen die niet meer fysiotherapeutisch van aard zijn.

Als u meer informatie over shapeshifters wilt weten dan verwijzen wij u graag naar de website:

https://shapeshiftersarnhem.nl/